Rekordår og travlhed for Cafe Razz

På Cafe Razz i Middelfart er der travlt med forberedelserne til årets sidste dag. Over 100 nytårskuverter skal ud af huset. Det har været et begivenhedsrigt år for Cafe Razz, der også slog dørene op for Cafe Razz Middelfart.

Af Andreas Dyhrberg Andreas

15747827_1527704457254703_1890822841924589625_n

Gryder, pander, ovne, skærebræt og masser af hænder arbejder på højttryk på Cafe Razz i Middelfart, hvor årets sidste ”slag” skal slås. Alt skal forberedes til mindste detalje, så gæsterne kan afhente nytårsmenuerne i morgen. Menuen får mundvandet til svømme. Varmrøget laks med rygeostsalat, rugbrødschips og tigerrejer serveres med hjemmebagt stenovnsbrød. Herefter en duet af oksemørbrad og unghanebryst med fyld, dertil kartoffeltårn med baconsvøb, smørdampede bønner og forårsløg, romainesalat og tilhørende svampesauce og til sidst en dessert bestående af en kagesymfoni med hindbærfragilite, brownie med saltkaramel, bær og jordbærcoulis og vaniljeiscreme. Værsgo, så er der serveret.

For teamet på Cafe Razz og ejer Rasmus Jørgensen har det været et fantastisk år, som han og medarbejderne takker gæsterne for.

15727291_1527704463921369_549178475867210028_n

”Vi har haft et rekordår med op mod 300.000 besøgende gæster. Vi har åbnet en ny cafe i Middelfart, der tilmed har fået en god start og så har vi haft dygtige og dedikerede medarbejdere, der altid giver den en ekstra skalle, når vi har cafeerne fuld af gæster, det er jeg super stolt over, fortæller Rasmus Jørgensen og fortsætter:

”2017 venter lige om lidt – tiden flyver. Men vi glæder os til at fortsætte successen i 2017 i både Middelfart og Middelfart. Vi vil naturligvis være tro mod vores koncepter og give vores gæster gode oplevelser i vores omgivelser. Vi vil gerne ønske alle vores gæster et rigtig godt nytår og på gensyn i 2017.

15697868_1527704497254699_168992699622927129_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.