Julefrokost på loftet på Cafe Razz

Årets største højtid nærmer sig og julefrokosterne kalder. Cafe Razz er klar med en lækker julebuffet i fantastiske omgivelser. Gæsterne kan også holde julefrokosten på ”loftet”. 

Af Andreas Dyhrberg Andreassen

På loftet sidder Nissen med sin julegrød. Ja, det er mange gode traditioner, sange og julefrokostbestillingerne klinger ind landet rundt lige. Cafeejer Rasmus Jørgensen fra Cafe Razz i Middelfart har også travlt. Han glæder sig til at byde virksomheder og private velkommen til årets julefrokostsæson.

”Vi glæder os til at byde velkommen til julefrokosterne i år, hvor vi kan tilbyde større selskaber at feste og spise på toppen af Cafe Razz, som vi har omdøbt til ”loftet” i anledningen af julen. Vores nye første sal giver mulighed for at holde en god julefrokost med mad, drikke og musik”, siger Rasmus og fortsætter: 

”Vi sørger for alt det praktiske, så vores gæster kan læne sig tilbage og nyde julefrokosten, hvor der også bliver plads til at røre kroppen på dansegulvet. Med udsigt til Lillebælt i panoramaview er stemningen helt særligt, når mørket sænker sig.” 

Cafe Razz har også mange muligheder, hvad angår bordopstilling, pynt og setup.

Menuen er fyldte med danske traditioner og lækkerier

Cafe Razz har sammensat en julefrokostmenu, der bygger de gode danske traditionelle retter, blandet andet sild, æg, tarteletter, lun leverpostej, flæskesteg, and og ris a mande.

”Vi kigger altid på vores menukort og forsøger at ramme trends og vores gæsters smagsløg. Lige præcis på julefrokostmenuen mærker vi dog en øget efterspørgsel på den traditionelle julefrokostmenu, og vi har sammensæt et væld af lækkerier med fri øl, vin og vand, som vi tror på, vil glæde julefrokostgæsterne. Og så har vi et es i ærmet – en mandelgave”, siger Rasmus Jørgensen grinende.

Bestiller du inden 1/10 kan du få julefrokosten for kun 495. Herefter er prisen 595.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.